Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8663
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8663
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Dorsza przyprawiamy, skrapiamy sokiem z cytryny i przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na oliwie podsmażamy posiekaną drobniutko cebulkę, dodajemy cukinię, paprykę i marchew i jeszcze chwilę dusimy. Przekładamy warzywa na dorsza i pieczemy w 180 C ok. 20 min. Podajemy z surówką z kiszonej kapusty. SMACZNEGO