Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2313
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3797
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 679
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8742
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2313
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3797
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 679
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8742
Składniki
Dorsza przyprawiamy, skrapiamy sokiem z cytryny i przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na oliwie podsmażamy posiekaną drobniutko cebulkę, dodajemy cukinię, paprykę i marchew i jeszcze chwilę dusimy. Przekładamy warzywa na dorsza i pieczemy w 180 C ok. 20 min. Podajemy z surówką z kiszonej kapusty. SMACZNEGO