Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam te danie każdemu kto uwielbia kurczaka:)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 510
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1998
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3985
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 25
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 510
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1998
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3985
Składniki
Umyj mięso ,osusz i podziel na 4 cześci . Rozbij na kotlety.Dopraw solą i pieprzem.Ser feta, papryke i ogórki pokrój w drobną kostkę i wszystko razem wymieszaj.Farsz gotowy. Kazdy kotlet posmaruj cieńką warstwa musztardy.Nałóż na brzeg łyżkę farszu.Zwiń mięso i zepnij wykałaczką(ja owijam kotlety nitką)Panieruj w jajku i tartej bułce.Przysmaż na złoty kolor. Zamiast kiszonych ogórków do farszu i fety możemy dodać starty świeży ogórek lub drobno posiekaną miętę.