Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam te danie każdemu kto uwielbia kurczaka:)
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 45
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 51
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 47
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 106
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 45
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 51
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 47
Składniki
Umyj mięso ,osusz i podziel na 4 cześci . Rozbij na kotlety.Dopraw solą i pieprzem.Ser feta, papryke i ogórki pokrój w drobną kostkę i wszystko razem wymieszaj.Farsz gotowy. Kazdy kotlet posmaruj cieńką warstwa musztardy.Nałóż na brzeg łyżkę farszu.Zwiń mięso i zepnij wykałaczką(ja owijam kotlety nitką)Panieruj w jajku i tartej bułce.Przysmaż na złoty kolor. Zamiast kiszonych ogórków do farszu i fety możemy dodać starty świeży ogórek lub drobno posiekaną miętę.