Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam te danie każdemu kto uwielbia kurczaka:)
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 148
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 720
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 148
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 720
Składniki
Umyj mięso ,osusz i podziel na 4 cześci . Rozbij na kotlety.Dopraw solą i pieprzem.Ser feta, papryke i ogórki pokrój w drobną kostkę i wszystko razem wymieszaj.Farsz gotowy. Kazdy kotlet posmaruj cieńką warstwa musztardy.Nałóż na brzeg łyżkę farszu.Zwiń mięso i zepnij wykałaczką(ja owijam kotlety nitką)Panieruj w jajku i tartej bułce.Przysmaż na złoty kolor. Zamiast kiszonych ogórków do farszu i fety możemy dodać starty świeży ogórek lub drobno posiekaną miętę.