Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Drobiowy gulasz po meksykańsku"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1673
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1467
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1662
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1673
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1467
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1662
Składniki
Bakłażany umyć, pokroić w plastry, posolić, przełożyć na durszlak. Gdy puszczą sok, opłukać, wysuszyć, pokroić w kostkę. 2 Mięso pokroić w kostkę, oprószyć solą, pieprzem, mąką, obsmażyć na złoto na 4 łyżkach oleju. 3 Cebule obrać, posiekać, czosnek zmiażdżyć, zrumienić na oleju. Dodać pomidory, bakłażany, koncentrat, osączoną fasolę, przyprawy, mięso, bulion, dusić 40 min. Przed podaniem posypać pokruszoną fetą.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium