Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sama nazwa wskazuje że przepyszne
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1329
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3849
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1329
Składniki
Kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Wędzoną słoninę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnie i zrumienić. Cebulę również pokroić w kostkę. Dodać do zrumienionej słoniny i jeszcze razem smażyć. Następnie słoninę z cebulą przełożyć do garnka z odcedzoną kapustą. Dodać sól, pieprz i majeranek. Wszystko dokładnie razem wymieszać. Kapustę podawać na ciepło jako dodatek obiadowy. Składniki wystarczą na około 5 porcji. Smacznego.