Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sama nazwa wskazuje że przepyszne
Kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Wędzoną słoninę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnie i zrumienić. Cebulę również pokroić w kostkę. Dodać do zrumienionej słoniny i jeszcze razem smażyć. Następnie słoninę z cebulą przełożyć do garnka z odcedzoną kapustą. Dodać sól, pieprz i majeranek. Wszystko dokładnie razem wymieszać.
Kapustę podawać na ciepło jako dodatek obiadowy.
Składniki wystarczą na około 5 porcji.
Smacznego.
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 102
Nie wiem jak Państwo, ale jednym z moich ulubionych dań jest ryba ale ryba po...
Odsłon: 19
W większości przypadków jak robię kotlety mielone to robię drugie danie, troc...
Odsłon: 215
Domowy kebab na ciepło. Dziś przygotowałam coś pysznego i oryginalnego. To do...
Odsłon: 1219
Propozycja dla osób poszukujących nowego sposobu na danie z ziemniakami. To p...
Odsłon: 802
Prosta i pyszna propozycja na świąteczny stół i nie tylko. W 45 minut macie t...
Odsłon: 17204
Fasolka po bretońsku to jedno ulubione danie jednogarnkowe mojego męża. Można...
Odsłon: 102
Nie wiem jak Państwo, ale jednym z moich ulubionych dań jest ryba ale ryba po...
Odsłon: 19
W większości przypadków jak robię kotlety mielone to robię drugie danie, troc...
Odsłon: 215
Domowy kebab na ciepło. Dziś przygotowałam coś pysznego i oryginalnego. To do...
Odsłon: 1219
Propozycja dla osób poszukujących nowego sposobu na danie z ziemniakami. To p...
Odsłon: 802
Prosta i pyszna propozycja na świąteczny stół i nie tylko. W 45 minut macie t...
Odsłon: 17204
Składniki
Kapustę poszatkować i ugotować w osolonej wodzie. Odcedzić. Wędzoną słoninę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnie i zrumienić. Cebulę również pokroić w kostkę. Dodać do zrumienionej słoniny i jeszcze razem smażyć. Następnie słoninę z cebulą przełożyć do garnka z odcedzoną kapustą. Dodać sól, pieprz i majeranek. Wszystko dokładnie razem wymieszać. Kapustę podawać na ciepło jako dodatek obiadowy. Składniki wystarczą na około 5 porcji. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ryba po grecku – moja ulubiona
Dania główne
PYSZNA KARKÓWKA Z MARYNATĄ
Dania główne
Chorwackie cevapcici z grilla
Dania główne
Fasola Jaś po bretońsku
Ryba po grecku – moja ulubiona
Nie wiem jak Państwo, ale jednym z moich ulubionych dań jest ryba ale ryba po...
Odsłon: 19
PYSZNA KARKÓWKA Z MARYNATĄ
Prosty przepis na marynatę do karkówki gdzie będzie nam potrzebny karczek wie...
Odsłon: 42