Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi kapustkę na pewno polubi przyrządzoną ją w ten sposób.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118469
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8538
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3147
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2316
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1619
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118469
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8538
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3147
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2316
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1619
Składniki
Poszatkować kapustę,marchew pokroić w plasterki.Do garnka dodać łyżkę margaryny i wrzucić kapustę.Kapusta puści sok ale można podlać ją odrobiną wody. Dodać marchewkę.Dusić wszystko na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.Doprawić vegetą i pieprzem.
Kiedy kapusta i marchew będą miękkie dodać sparzony i obrany ze skórki,pokrojony na małe cząstki pomidor.Dusić jeszcze chwilę.
Wymieszać z 4 łyżki śmietany z dwiema łyżkami koncentratu i dodać do kapusty,wszystko wymieszać.
Na koniec dodać posiekany koper.