Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi kapustkę na pewno polubi przyrządzoną ją w ten sposób.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Poszatkować kapustę,marchew pokroić w plasterki.Do garnka dodać łyżkę margaryny i wrzucić kapustę.Kapusta puści sok ale można podlać ją odrobiną wody. Dodać marchewkę.Dusić wszystko na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.Doprawić vegetą i pieprzem.
Kiedy kapusta i marchew będą miękkie dodać sparzony i obrany ze skórki,pokrojony na małe cząstki pomidor.Dusić jeszcze chwilę.
Wymieszać z 4 łyżki śmietany z dwiema łyżkami koncentratu i dodać do kapusty,wszystko wymieszać.
Na koniec dodać posiekany koper.