Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi kapustkę na pewno polubi przyrządzoną ją w ten sposób.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 626
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2029
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4020
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3958
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 626
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2029
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4020
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3958
Składniki
Poszatkować kapustę,marchew pokroić w plasterki.Do garnka dodać łyżkę margaryny i wrzucić kapustę.Kapusta puści sok ale można podlać ją odrobiną wody. Dodać marchewkę.Dusić wszystko na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.Doprawić vegetą i pieprzem.
Kiedy kapusta i marchew będą miękkie dodać sparzony i obrany ze skórki,pokrojony na małe cząstki pomidor.Dusić jeszcze chwilę.
Wymieszać z 4 łyżki śmietany z dwiema łyżkami koncentratu i dodać do kapusty,wszystko wymieszać.
Na koniec dodać posiekany koper.