Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 64
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 440
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15395
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 64
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1095
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 440
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15395
Składniki
Przepiórki oczyść, spraw, opłucz i osusz, obłóż plasterkami boczku, obwiąż nitką. Podsmaż w rondlu na łyżce masła, przypraw solą i pieprzem, uduś na małym ogniu, dolewając wina. W drugim naczyniu rozpuść pozostałe masło, dodaj mąkę, wymieszaj, podlej bulionem, podgrzej, mieszając. Wlej sos do przepiórek, duś jeszcze 15minut, zdejmij nitki, przełóż mięso na półmisek, podawaj z sosem i dodatkami. Smacznego!!!