Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Fantazyjne babeczki"
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 514
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2673
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2927
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 514
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2673
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2927
Składniki
Grzyby i pora umyj, pokrój w plastry. Na patelni rozgrzej masło klarowane, podsmaż pora, pieczarki i szpinak, dodaj przeciśnięty czosnek,. Przypraw solą i pieprzem, smaż 10 minut.
Foremki do muffinek natłuść masłem, wyłóż pokrojonym w kwadraty ciastem francuskim.
Wypełnij farszem. Białka ubij, dodaj do nich żółtka i śmietanę, sól, pieprz, startą gałką muszkatołową. Zapiekaj przez 15 minut w 200°C.Źródło: Dobry Tydzień