Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to jest wyśmienite, smakuje wszystkim szczególnie dzieciom. Czas przygotowania jest szybki. Polecam!!!!!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 762
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1402
Składniki
Na początek wydrążamy papryki,myjemy filet kroimy go w kosteczkę,i smażymy na małym ogniu przyprawiając do smaku. W między czasie obieramy pieczarki, również je smażymy, i doprawiamy. Do wydrążonych
papryk na sam spód kładziemy plaster sera, i na przemian raz filet raz pieczarki,jak już nasze składniki tam się zmieszczą, na wierzch kładziemy następny plaster sera , i tak postępujemy z każdą papryką. Przygotowane
papryki wkładamy do wysmarowanego naczynia żaroodpornego, i pieczemy w nagrzanym piekarniku, zależy od piekarnika ja piekę , do momentu jak się ser roztopi. SMACZNEGO !!!