Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 8
Dodano: 03.02.2010
Odsłon: 984
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Na początek wydrążamy papryki,myjemy filet kroimy go w kosteczkę,i smażymy na małym ogniu przyprawiając do smaku. W między czasie obieramy pieczarki, również je smażymy, i doprawiamy. Do wydrążonych
papryk na sam spód kładziemy plaster sera, i na przemian raz filet raz pieczarki,jak już nasze składniki tam się zmieszczą, na wierzch kładziemy następny plaster sera , i tak postępujemy z każdą papryką. Przygotowane
papryki wkładamy do wysmarowanego naczynia żaroodpornego, i pieczemy w nagrzanym piekarniku, zależy od piekarnika ja piekę , do momentu jak się ser roztopi. SMACZNEGO !!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Konto usunięte 03 lutego 2010Zgłoś do usunięcia
Fajne :) podoba mi się ten przepis, ja znałam tylko papryki nadziewane nadzieniem do gołąbków (mięso + ryż).0 Kto głosował? | Odpowiedz