Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbia je cała nasza rodzina! Robię je, gdy mam mało czasu na przygotowanie czegoś pysznego.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3878
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3848
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3878
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3848
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Składniki
Fileta pokroić na kawałki. Panierować je w jajku i bułce.
Cebulę poobierać, pokroić w kosteczkę. Obrać ogórka. Dookoła wyciąć paseczki (tak, jakby ogórek był dalej obierany), a resztę ogórka pokroić w kosteczkę.
Na patelni roztopić margarynę. Dodać cebulkę, podsmażyć. Za chwilę dodać ogórka, podsmażyć. Doprawić warzywa. Do smażących się warzyw dodać filet. Smażyć aż filety nabiorą złotego koloru. Podczas smażenia trzeba dodawać margaryny.
Najlepiej podawać z ryżem.