Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbia je cała nasza rodzina! Robię je, gdy mam mało czasu na przygotowanie czegoś pysznego.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3836
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414684
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2380
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3836
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414684
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2380
Składniki
Fileta pokroić na kawałki. Panierować je w jajku i bułce.
Cebulę poobierać, pokroić w kosteczkę. Obrać ogórka. Dookoła wyciąć paseczki (tak, jakby ogórek był dalej obierany), a resztę ogórka pokroić w kosteczkę.
Na patelni roztopić margarynę. Dodać cebulkę, podsmażyć. Za chwilę dodać ogórka, podsmażyć. Doprawić warzywa. Do smażących się warzyw dodać filet. Smażyć aż filety nabiorą złotego koloru. Podczas smażenia trzeba dodawać margaryny.
Najlepiej podawać z ryżem.