Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbia je cała nasza rodzina! Robię je, gdy mam mało czasu na przygotowanie czegoś pysznego.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5842
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9672
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5842
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9672
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 302
Składniki
Fileta pokroić na kawałki. Panierować je w jajku i bułce.
Cebulę poobierać, pokroić w kosteczkę. Obrać ogórka. Dookoła wyciąć paseczki (tak, jakby ogórek był dalej obierany), a resztę ogórka pokroić w kosteczkę.
Na patelni roztopić margarynę. Dodać cebulkę, podsmażyć. Za chwilę dodać ogórka, podsmażyć. Doprawić warzywa. Do smażących się warzyw dodać filet. Smażyć aż filety nabiorą złotego koloru. Podczas smażenia trzeba dodawać margaryny.
Najlepiej podawać z ryżem.