Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje sie na obiad jak również jako gorące danie na różne imprezy
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7877
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1109
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13646
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7877
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1109
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13646
Składniki
sposób przyrządzania jest bardzo prosty. Czosnek należy drobno posiekać a następnie wszystkie składniki zalewy razem zmiksować. Filety włożyć do przygotowanej marynaty i przechowywać w lodówce. Smażyć na drugi dzień. Smacznego!