Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Filety umyc i osuszyc.Nastepnie posypac sola i pieprzem z obu stron i pokropic sokiem z cytryny.Odstawic na ok.15-20min.Olej rozgrzac z masłem na patelni i smażyc filetyok.5min.W tym czasie obrac ogórek i przekroic na polowe,pestki usunąc i pokroic w drobną kostkę włożyc do miski dodac wyciśnięty przez praskę czosnek.Natkę pietruszki i koperek opłukac i drobno posiekac.Jogurt z mlekiem dodac do ogórków z czosnkiem i dokładnie wymieszac.Przyprawic solą i pieprzem Sos polac na filety.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

mateuszek 03 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
mmmmmm wiem jadlem dla mnie super0 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchniahanny 01 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
mmmm fajne0 Kto głosował? | Odpowiedz