Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1177
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13228
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1144
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1177
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13228
Składniki
z jajek mleka i maki przygotowujemy ciasto do panierowania lekko gęste.( naleśnikowe) Filet z dorsza dzielimy na mniejsze kawałki następnie panierujemy najpierw w mące potem w cieście naleśnikowym. Następnie smażymy na głębokim oleju ( frytkownica) Frytki przygotowujemy z ziemniaków i smażymy na głębokim oleju.(frytkownica)