Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 321
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2543
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 321
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2543
Składniki
z jajek mleka i maki przygotowujemy ciasto do panierowania lekko gęste.( naleśnikowe) Filet z dorsza dzielimy na mniejsze kawałki następnie panierujemy najpierw w mące potem w cieście naleśnikowym. Następnie smażymy na głębokim oleju ( frytkownica) Frytki przygotowujemy z ziemniaków i smażymy na głębokim oleju.(frytkownica)