Do góry

Dania główne Przepis na:

Fish and chips

Fish and chips

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 24

Dodano:

Odsłon: 326

Po prostu ryba z frytkami

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Fish and chips

Przygotowanie

  1. z jajek mleka i maki przygotowujemy ciasto do panierowania lekko gęste.( naleśnikowe)

    Filet z dorsza dzielimy na mniejsze kawałki następnie panierujemy najpierw w mące potem w cieście naleśnikowym. Następnie smażymy na głębokim oleju ( frytkownica)

    Frytki przygotowujemy z ziemniaków i smażymy na głębokim oleju.(frytkownica)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń