Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest smaczne, szybkie i nie tak pracochłonne jak zwykłe gołąbki.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 941
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12811
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 941
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12811
Składniki
mięso mielone dobrze doprawić przyprawą do mięsa mielonego dodając szczyptę pieprzu ziołowego,
kapustę drobniutko poszatkować,
ugotować ryż w wodzie lekko posolonej,
wymieszać kapustę z mięsem mielonym i ryżem dodając jajko
spróbować lekko smak potrawy i ewentualnie doprawić.
smarując ręce olejem uformować masę jak na kotlety i ułożyć w piekarniku.
Piekarnik nastawić na 50min. gdy się ładnie zarumieni gołąbki przewrócić na drugą stronę.