Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31016
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5496
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31016
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5496
Składniki
Kapustę i paprykę zetrzeć na grubej tarce, dodać mięso, jajka, ryż, kaszę mannę, jajko, doprawić do smaku solą i pieprzem. Uformować kotlety, obtoczyć w mące i obsmażyć.
Następnie kotlety przełożyć do garnka, zalać wodą ( aby przykryła kotlety), wrzucić kostkę rosołową i dusić pod przykryciem około pół godziny.
Dodać koncentrat pomidorowy, zaprawić mąka i śmietaną.