Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10395
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4245
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423524
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10395
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4245
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423524
Składniki
zetrzec ziemniaki tak jak na placki ziemniaczane+garstka krupy gryczanej lub manna , posolic do smaku,przyprawy do smaku+starta cebula,mozna czosnek,+pokrojony w kostke i podsmazony boczek z cebula(dodac do startych ziemniaków(ale uwaga!ma byc wystudzone))Formujemy golabki(nie zwracac uwagi ze farsz sie wylewa(robic te wszystkie czynnosci nad garnkiem)w trakcie pieczenia sok z farszu zgęstnieje) Zapiekac w piekarniku.......kiedy robilam to po raz pierwszy w Polsce,kazdy byl zdziwiony tym daniem,ale ciekaw - co to za smak.....czesto tego dania nierobie.....duzo roboty, a zjadaja bardzo szybko:>pozdrawiam .smacznego