Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na obiad... nie tylko niedzielny :) * Kcal jednej porcji wg. przepisu około 430 kcal
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3861
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3844
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 780
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3861
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3844
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 780
Składniki
Mięso z piersi kurczaka natrzeć solą i pieprzem. Ugotować na parze lub w wodzie. Ziemniaki umyć, obrać (lub pozostawić w mundurkach) i ugotować. Kapustę pekińską zszatkować. Cebulę pokroić w kostkę. Marchew i jabłko zetrzec na grubych oczkach tarki. Wymieszać dokładnie. Wlać olej słonecznikowy lub oliwę z oliwek, wymieszac i wstawić na 20 minut do lodówki. Podawać z ugotowanym mięsem i z ziemniakami. Smacznego! * Kcal jednej porcji wg. przepisu około 430 kcal