Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na obiad... nie tylko niedzielny :) * Kcal jednej porcji wg. przepisu około 430 kcal
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Mięso z piersi kurczaka natrzeć solą i pieprzem. Ugotować na parze lub w wodzie. Ziemniaki umyć, obrać (lub pozostawić w mundurkach) i ugotować. Kapustę pekińską zszatkować. Cebulę pokroić w kostkę. Marchew i jabłko zetrzec na grubych oczkach tarki. Wymieszać dokładnie. Wlać olej słonecznikowy lub oliwę z oliwek, wymieszac i wstawić na 20 minut do lodówki. Podawać z ugotowanym mięsem i z ziemniakami. Smacznego! * Kcal jednej porcji wg. przepisu około 430 kcal