Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na obiad... nie tylko niedzielny :) * Kcal jednej porcji wg. przepisu około 430 kcal
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Mięso z piersi kurczaka natrzeć solą i pieprzem. Ugotować na parze lub w wodzie. Ziemniaki umyć, obrać (lub pozostawić w mundurkach) i ugotować. Kapustę pekińską zszatkować. Cebulę pokroić w kostkę. Marchew i jabłko zetrzec na grubych oczkach tarki. Wymieszać dokładnie. Wlać olej słonecznikowy lub oliwę z oliwek, wymieszac i wstawić na 20 minut do lodówki. Podawać z ugotowanym mięsem i z ziemniakami. Smacznego! * Kcal jednej porcji wg. przepisu około 430 kcal