Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na obiad... nie tylko niedzielny :) * Kcal jednej porcji wg. przepisu około 430 kcal
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113053
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 429
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 576
Składniki
Mięso z piersi kurczaka natrzeć solą i pieprzem. Ugotować na parze lub w wodzie. Ziemniaki umyć, obrać (lub pozostawić w mundurkach) i ugotować. Kapustę pekińską zszatkować. Cebulę pokroić w kostkę. Marchew i jabłko zetrzec na grubych oczkach tarki. Wymieszać dokładnie. Wlać olej słonecznikowy lub oliwę z oliwek, wymieszac i wstawić na 20 minut do lodówki. Podawać z ugotowanym mięsem i z ziemniakami. Smacznego! * Kcal jednej porcji wg. przepisu około 430 kcal