Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8184
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 587
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8184
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1176
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4554
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 587
Składniki
Mięso myjemy kroimy w kostkę, przyprawiamy solą pieprzem Kucharkiem. smażymy na mocno rozgrzanej patelni. Przekładamy do garnka, zalewamy woda tak aby mięso sie przykryło
Na tej samej patelni podsmażamy cebulę oraz czosnek. Wrzucamy do garnka z mięsem, doprawiamy według uznania ja doprawiam kostka rosołową solą pieprzem. Dusimy pod przykryciem 15 min.
Kroimy paprykę i ogórki w kostkę. Pomidor należy sparzyć we wrzątku, zdjąć skórkę oraz pokroić w kostkę, Mrożony groszek z marchewką oraz pokrojone warzywa wrzucamy do garnka, wszystko gotujemy tak aby wszytko było miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy. Tak przygotowany sos można zjeść z ziemniakami lub kaszą. Smacznego