Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1616
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232033
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5098
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1616
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232033
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5098
Składniki
Mięso myjemy kroimy w kostkę, przyprawiamy solą pieprzem Kucharkiem. smażymy na mocno rozgrzanej patelni. Przekładamy do garnka, zalewamy woda tak aby mięso sie przykryło
Na tej samej patelni podsmażamy cebulę oraz czosnek. Wrzucamy do garnka z mięsem, doprawiamy według uznania ja doprawiam kostka rosołową solą pieprzem. Dusimy pod przykryciem 15 min.
Kroimy paprykę i ogórki w kostkę. Pomidor należy sparzyć we wrzątku, zdjąć skórkę oraz pokroić w kostkę, Mrożony groszek z marchewką oraz pokrojone warzywa wrzucamy do garnka, wszystko gotujemy tak aby wszytko było miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy. Tak przygotowany sos można zjeść z ziemniakami lub kaszą. Smacznego