Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 56
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Mięso kroimy w nie dużą kostke,upruszamy wegeta i obsmażamy na smalcu ,aż sie zrumieni.Do garnka wsypujemy fasole i kukurydze dodajemy obsmażone mięso.Cebule, papryke i por kroimy w kostke i obsmazamy,dodajemy do garnka.Pieczarki dusimy az odparuje z nich woda,równiez dodajemy do reszty składnikow,dodajemy wode tak aby wszytko bylo zakryte,dusimy na małym ogniu az mieso zmieknie.Doprawiamy wegeta sola pieprzem,nastepnie koncentrat pomidorowy i ketchup.Zaciągamy lekko,tak jak zupe żeby bylo dosc geste!
SMACZNEGO ŁASUCHY:-)
PS.Ja podaje czasem z makaronem.Polecam