Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 716
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2038
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 716
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1019
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2038
Składniki
Mięso kroimy w nie dużą kostke,upruszamy wegeta i obsmażamy na smalcu ,aż sie zrumieni.Do garnka wsypujemy fasole i kukurydze dodajemy obsmażone mięso.Cebule, papryke i por kroimy w kostke i obsmazamy,dodajemy do garnka.Pieczarki dusimy az odparuje z nich woda,równiez dodajemy do reszty składnikow,dodajemy wode tak aby wszytko bylo zakryte,dusimy na małym ogniu az mieso zmieknie.Doprawiamy wegeta sola pieprzem,nastepnie koncentrat pomidorowy i ketchup.Zaciągamy lekko,tak jak zupe żeby bylo dosc geste!
SMACZNEGO ŁASUCHY:-)
PS.Ja podaje czasem z makaronem.Polecam