Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2838
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 174
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2838
Składniki
Mięso umyj i pokrój w kostkę. Obierz cebulę i posiekaj. Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Razem z cebulą i mięsem zrumień na oleju. Przypraw. Duś 40 minut wlewając porcjami rosół.
Marchewki umyj i obierz. Papryki oczyść z gniazd nasiennych. Papryki pokrój w kostkę, marchewki, pietruszki, rzodkiewki i ogórka w plasterki, pomidory w półplasterki.A brokuł podziel na mniejsze kawałki. Wszystko dodaj do mięsa. Obierz kilka ząbków czosnku,pokrój w plasterki i dodaj do mięsa. Przypraw.Następnie duś około 25 minut. Zagęść.