Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8008
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 283
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 689
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8008
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 283
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 689
Składniki
Mięso umyj i pokrój w kostkę. Obierz cebulę i posiekaj. Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Razem z cebulą i mięsem zrumień na oleju. Przypraw. Duś 40 minut wlewając porcjami rosół.
Marchewki umyj i obierz. Papryki oczyść z gniazd nasiennych. Papryki pokrój w kostkę, marchewki, pietruszki, rzodkiewki i ogórka w plasterki, pomidory w półplasterki.A brokuł podziel na mniejsze kawałki. Wszystko dodaj do mięsa. Obierz kilka ząbków czosnku,pokrój w plasterki i dodaj do mięsa. Przypraw.Następnie duś około 25 minut. Zagęść.