Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1757
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1539
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1834
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1757
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1539
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1499
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1834
Składniki
Mięso umyj i pokrój w kostkę. Obierz cebulę i posiekaj. Pieczarki oczyść i pokrój w plasterki. Razem z cebulą i mięsem zrumień na oleju. Przypraw. Duś 40 minut wlewając porcjami rosół.
Marchewki umyj i obierz. Papryki oczyść z gniazd nasiennych. Papryki pokrój w kostkę, marchewki, pietruszki, rzodkiewki i ogórka w plasterki, pomidory w półplasterki.A brokuł podziel na mniejsze kawałki. Wszystko dodaj do mięsa. Obierz kilka ząbków czosnku,pokrój w plasterki i dodaj do mięsa. Przypraw.Następnie duś około 25 minut. Zagęść.