Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
cebule obrac przekroic na pol i pokroic na cienkie plasterki.Mieso umyc osuszyc pokroic na niewielkie kawalki.Na patelni rozgrzac olej wlozyc mieso piec z kazdej strony na duzym ogniu.Dodac cebule zmniejszajac ogien.Dodac sol i papryke wlac bulion dusic na niewielkim ogniu 5 godziny. Ziemniaki obrac pokroic na 6,ugotowac. Do gulaszu dodac kapuste i gotowac 10 minut.Doprawic do smaku dodac smietane.Podawac z ziemniakami. aby uzyskac wiecej sosu dodac cala szklanke bulionu z lyzka koncentratu pomidorowego. Smacznego:)