Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4507
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12209
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6926
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5654
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4507
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12209
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6926
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5654
Składniki
cebule obrac przekroic na pol i pokroic na cienkie plasterki.Mieso umyc osuszyc pokroic na niewielkie kawalki.Na patelni rozgrzac olej wlozyc mieso piec z kazdej strony na duzym ogniu.Dodac cebule zmniejszajac ogien.Dodac sol i papryke wlac bulion dusic na niewielkim ogniu 5 godziny. Ziemniaki obrac pokroic na 6,ugotowac. Do gulaszu dodac kapuste i gotowac 10 minut.Doprawic do smaku dodac smietane.Podawac z ziemniakami. aby uzyskac wiecej sosu dodac cala szklanke bulionu z lyzka koncentratu pomidorowego. Smacznego:)