Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z ogórkiem konserwowym, papryką i cebulką. Mniammm
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119356
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8963
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3222
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119356
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8963
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3222
Składniki
Mięsko kroimy na małe kawałki i moczymy.
Podsmażamy na oleju
Przekładamy do garnka i zalewamy wodą, w zależności ile sosu lubimy
Dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, posiekaną paprykę i ogórka
Dusimy na małym ogniu aż mięsko i warzywka będą miękkie
Zagęścić trochę mąką i doprawić do smaku. Ja używam soli, pieprzu, przyprawy do gulaszu i papryki ostrej.
Można podawać z ziemniakami, kaszami oraz makaronem.
SMACZNEGO!!!