Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z papryką"
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7263
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2721
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20244
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 590
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7263
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2721
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20244
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 590
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę. Obsyp przyprawą do mięsa wieprzowego, chłodź 3 godziny.
Cebule i papryki pokrój, zeszklij na oleju. Pieczarki pokrój w paski, marchewki zetrzyj na tarce. Ogórki pokrój.
Polędwicę podsmaż w rondlu na oleju. Dodaj cebulę z papryką, pieczarki i przyprawy, podlej wodą, duś do miękkości. Dodaj marchewkę, ogórki, groszek i koncentrat, duś 20 min.
Zagęść mąką wymieszaną z wodą, przypraw.
<strong>Czas przygotowania 60 min.</strong>
<strong>Ilość porcji 14, cena za porcję 3,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie