Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z papryką"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1839
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1595
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2078
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1839
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1595
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2078
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę. Obsyp przyprawą do mięsa wieprzowego, chłodź 3 godziny.
Cebule i papryki pokrój, zeszklij na oleju. Pieczarki pokrój w paski, marchewki zetrzyj na tarce. Ogórki pokrój.
Polędwicę podsmaż w rondlu na oleju. Dodaj cebulę z papryką, pieczarki i przyprawy, podlej wodą, duś do miękkości. Dodaj marchewkę, ogórki, groszek i koncentrat, duś 20 min.
Zagęść mąką wymieszaną z wodą, przypraw.
<strong>Czas przygotowania 60 min.</strong>
<strong>Ilość porcji 14, cena za porcję 3,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie