Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz z papryką"
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 582
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 431
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1537
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 582
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 431
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1537
Składniki
Mięso pokrój w grubą kostkę. Obsyp przyprawą do mięsa wieprzowego, chłodź 3 godziny.
Cebule i papryki pokrój, zeszklij na oleju. Pieczarki pokrój w paski, marchewki zetrzyj na tarce. Ogórki pokrój.
Polędwicę podsmaż w rondlu na oleju. Dodaj cebulę z papryką, pieczarki i przyprawy, podlej wodą, duś do miękkości. Dodaj marchewkę, ogórki, groszek i koncentrat, duś 20 min.
Zagęść mąką wymieszaną z wodą, przypraw.
<strong>Czas przygotowania 60 min.</strong>
<strong>Ilość porcji 14, cena za porcję 3,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie