Dania główne Przepis na:
gulasz z seruszek

Składniki
- 60 dag serc drobiowych
- 2 cebule
- 3 łyżki oleju
- 1 łyżka mąki
- sól i pieprz
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
serduszka drobiowe starannie umyć cebule obrać umyć i pokroić w plasterki cebule obrać umyć i pokroić w plasterki. rozgrzać tłuszczu ,zrumienić cebule , dodać serduszka , polać wodą.doprawić solą oraz pieprzem i dusić przykryciem i miękkości .gdy serduszka są miękkie ewent.podprawić mąką i dodać troszeczkę masła
-
PODAWAĆ Z KASZĄ GRYCZANĄ
-
czas 1 GODZ. 20 MIN.
Komentarze do przepisu (2)

xxseskaxx 14 marca 2010Zgłoś do usunięcia
dzięki0 Kto głosował? | Odpowiedz

pusak 14 marca 2010Zgłoś do usunięcia
super przepis0 Kto głosował? | Odpowiedz