Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
serduszka drobiowe starannie umyć cebule obrać umyć i pokroić w plasterki cebule obrać umyć i pokroić w plasterki. rozgrzać tłuszczu ,zrumienić cebule , dodać serduszka , polać wodą.doprawić solą oraz pieprzem i dusić przykryciem i miękkości .gdy serduszka są miękkie ewent.podprawić mąką i dodać troszeczkę masła
PODAWAĆ Z KASZĄ GRYCZANĄ
czas 1 GODZ. 20 MIN.