Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LEKKIE ZAWIERAJACE DUZO BIALKA
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8234
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 444
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8234
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 444
Składniki
FILETY Z PIERSI KROIMY W PASKI BADZ KOSTKE SMAZYMY DO MIEKKOSCI . SOS:PRAZYMY ORZESZKI DODAJEMY SZCZYPTE CUKRU MASLO ORZECHOWE SZALOTKI POSIEKANE POMIDORY BEZ ZALEWY DROBNO POSIEKANA PAPRYCZKE CHILI CZOSNEK I TRAWE CYTRYNOWA SMAZYMY OKOLO 30 MIN DODAJEMY DO INDYKA
NA TALERZU ROZKALDAMY MAKARON I UKALDAMY INDYKA DEKORUJRMY SMAZONYM POREM KROJONYM W PASKI SMACZNEGO;-)