Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jabłka z kaszanką w środku"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Posiekaną cebulkę i papryczkę zeszklij na rozgrzanym oleju. Dodaj wyjętą ze skórki kaszankę, dopraw solą, pieprzem oraz majerankiem i całość przesmaż.
Jabłka umyj, zetnij z nich „czapeczki” i wydrąż środki. Wnętrze oprósz cynamonem i nafaszeruj kaszanką z patelni.
Piecz kwadrans w temp. 180°C.Źródło: Kurier TV