Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jabłka z kaszanką w środku"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13203
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7419
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13203
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7419
Składniki
Posiekaną cebulkę i papryczkę zeszklij na rozgrzanym oleju. Dodaj wyjętą ze skórki kaszankę, dopraw solą, pieprzem oraz majerankiem i całość przesmaż.
Jabłka umyj, zetnij z nich „czapeczki” i wydrąż środki. Wnętrze oprósz cynamonem i nafaszeruj kaszanką z patelni.
Piecz kwadrans w temp. 180°C.Źródło: Kurier TV