Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajecznica pa kapitańsku, na ostro, z boczkiem"
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 996
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3965
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19062
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 996
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 3965
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 19062
Składniki
15 min • Porcja 210 kcal • Koszt porcji 2,80 zł • Przepis na 2-4 porcje
Na rozgrzany olej wrzucam pokrojony w plastry boczek, podsmażam go i dodaję drobno posiekaną papryczkę chili oraz pomidorki pokrojone w ćwiartki. Chwilę smażę.
Następnie dodaję roztrzepane jajka, żółty ser, doprawiam słodką papryką, solą i pieprzem. Smażę, aż jajka się zetną.
Marcin Pędzikowski z KutnaŹródło: Kobieta i życie