Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajecznica pa kapitańsku, na ostro, z boczkiem"
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 482
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 206
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 482
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 206
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
15 min • Porcja 210 kcal • Koszt porcji 2,80 zł • Przepis na 2-4 porcje
Na rozgrzany olej wrzucam pokrojony w plastry boczek, podsmażam go i dodaję drobno posiekaną papryczkę chili oraz pomidorki pokrojone w ćwiartki. Chwilę smażę.
Następnie dodaję roztrzepane jajka, żółty ser, doprawiam słodką papryką, solą i pieprzem. Smażę, aż jajka się zetną.
Marcin Pędzikowski z KutnaŹródło: Kobieta i życie