Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grzybowy - danie na czasie
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Grzyby oczyścić,opłukać,większe pokroić w paski,masło rozgrzać na patelni,włożyć kurki i smażyć ok. 5 min.mieszając od czasu do czasu (inne grzyby smażyć 15- 20 min),posolić i popieprzyć do smaku.Następnie wbić jajka,ściąć je i dopiero po chwili wymieszać z grzybami.Pod koniec smażenia dodać ketchup.Jeśli ktoś lubi,danie można posypać posiekaną natką pietruszki.Znakomitym dodatkiem do jajecznicy na kurkach będzie razowy chleb.Poza sezonem kurki można zastąpić pieczarkami. S m a c z n e g o !