Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Królik sam w sobie jest bardzo delikatnym mięsem. Często jednak nie umiemy go przyrządzić, przez co robi się suchy i twardy. Jest jeden sposób by tak się nie działo.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2258
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421437
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2076
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2258
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421437
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2076
Składniki
Przy pieczeniu królika należy dodać małą kostkę masła oraz pół szklanki białego wytrawnego wina. Masło pomoże natłuścić królika, dzięki czemu nie będzie tak łatwo wysychał. Natomiast białe wino sprawi, że będzie miękki i soczysty. Fot. 123RF/picsel