Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu jambalaya. Jak chcesz to możesz dodać mięso.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 261
Składniki
Na początku należy wymyć parykę, pomidory i seler naciowy, potem pokroić na takie kawałki, by zmieściły się w buzi.
Do garnka dodać trochę oliwy, poczekać aż się rozgrzeje i smażyć cebulę aż zmięknie, następnie dodać paprykę i seler naciowy i smażyć.
Potem dodać resztę warzyw, wlać bulion warzywny i dodać ryż i czekać aż się ugotuje, potem dodać passatę i trochę pogotować, dodać przyprawy według uznania.