Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu jambalaya. Jak chcesz to możesz dodać mięso.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3442
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 296
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6914
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 316
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3442
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 296
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6914
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 316
Składniki
Na początku należy wymyć parykę, pomidory i seler naciowy, potem pokroić na takie kawałki, by zmieściły się w buzi.
Do garnka dodać trochę oliwy, poczekać aż się rozgrzeje i smażyć cebulę aż zmięknie, następnie dodać paprykę i seler naciowy i smażyć.
Potem dodać resztę warzyw, wlać bulion warzywny i dodać ryż i czekać aż się ugotuje, potem dodać passatę i trochę pogotować, dodać przyprawy według uznania.