Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu jambalaya. Jak chcesz to możesz dodać mięso.
Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy, domowy obiad, który zachwyci zarówno wygl...
Odsłon: 927
Szukasz pomysłu na wyjątkowy, a jednocześnie prosty w przygotowaniu obiad? Ud...
Odsłon: 2305
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 1897
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 587
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 370
Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy, domowy obiad, który zachwyci zarówno wygl...
Odsłon: 927
Szukasz pomysłu na wyjątkowy, a jednocześnie prosty w przygotowaniu obiad? Ud...
Odsłon: 2305
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 1897
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 587
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 370
Składniki
Na początku należy wymyć parykę, pomidory i seler naciowy, potem pokroić na takie kawałki, by zmieściły się w buzi.
Do garnka dodać trochę oliwy, poczekać aż się rozgrzeje i smażyć cebulę aż zmięknie, następnie dodać paprykę i seler naciowy i smażyć.
Potem dodać resztę warzyw, wlać bulion warzywny i dodać ryż i czekać aż się ugotuje, potem dodać passatę i trochę pogotować, dodać przyprawy według uznania.