Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jarskie pierożki z dynią"
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3893
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19814
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2957
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4092
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3893
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19814
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2957
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4092
Składniki
Dynię pokrój i zeszklij na oliwie razem z posiekaną cebulą i czosnkiem.
Ostudzone warzywa zmiksuj z serem, surowymi jajkami i przyprawami.
na ciasto zagnieć, rozwałkuj i wytnij koła. Nałóż na nie farsz, zlep i ugotuj we wrzątku.
Polej pierogi oliwą i udekoruj, np. suszonymi pomidorami i rukolą.
Czas: 80 min. 1 porcja = 340 kcal.Źródło: Kurier TV