Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30980
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5097
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30980
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3666
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5097
Składniki
Karczek kroimy na plastry, lekko rozbijamy, smarujemy olejem i przyprawiamy. Zostawiamy na kilka godzin, aż się zmaceruje. W płaskim żaroodpornym naczyniu układamy warstwę kotletów, smarujemy majonezem, keczupem i posypujemy pokrojoną w kostkę cebulką. Tak postępujemy z następną warstwą. Najlepiej jak są dwie warstwy. Naczynie przykrywamy folią aluminiową i pieczemy w gorącym piekarniku ok. 1h.