Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5716
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 107
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 121
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 647
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5716
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 107
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 121
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 647
Składniki
Karczek kroimy na plastry, lekko rozbijamy, smarujemy olejem i przyprawiamy. Zostawiamy na kilka godzin, aż się zmaceruje. W płaskim żaroodpornym naczyniu układamy warstwę kotletów, smarujemy majonezem, keczupem i posypujemy pokrojoną w kostkę cebulką. Tak postępujemy z następną warstwą. Najlepiej jak są dwie warstwy. Naczynie przykrywamy folią aluminiową i pieczemy w gorącym piekarniku ok. 1h.