Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1449
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420873
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1900
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1449
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420873
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1900
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry ok.1,5 cm. Posolić, popieprzyć, obłożyć pokrojoną cebulą i posiekanym czosnkiem.
Zalewa: kawa, ketchup, ocet, przyprawy razem wymieszać! Zalać karkówkę w brytfance lub naczyniu żaroodpornym. Całość wstawić do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc!
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny! Ostatnie 15 minut piec bez przykrycia!