Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry ok.1,5 cm. Posolić, popieprzyć, obłożyć pokrojoną cebulą i posiekanym czosnkiem.
Zalewa: kawa, ketchup, ocet, przyprawy razem wymieszać! Zalać karkówkę w brytfance lub naczyniu żaroodpornym. Całość wstawić do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc!
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny! Ostatnie 15 minut piec bez przykrycia!