Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1286
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1286
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1189
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry ok.1,5 cm. Posolić, popieprzyć, obłożyć pokrojoną cebulą i posiekanym czosnkiem.
Zalewa: kawa, ketchup, ocet, przyprawy razem wymieszać! Zalać karkówkę w brytfance lub naczyniu żaroodpornym. Całość wstawić do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc!
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 1,5 godziny! Ostatnie 15 minut piec bez przykrycia!