Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest bardzo mięciutkie a w połączeniu z marynatą smakuję wyśmienicie :)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 469
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Grzyby moczę. Płucze i kroje na kawałki. Cebule kroję w pióra. Mięso myje i kroję w plastry ok. 1-1,5 cm ,posypuję przyprawą do karkówki i obsmażam przez minutę z każdej strony.
Resztę składników mieszam z 8 łyżkami wody. Mięso naczyniu w naczyniu żaroodpornym, posypuję grzybami i cebulą. Zalewam marynatą. Piekę pod przykryciem ok. 60 minut (180-200 stopni).