Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest bardzo mięciutkie a w połączeniu z marynatą smakuję wyśmienicie :)
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10000
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9033
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6397
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10000
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9033
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6397
Składniki
Grzyby moczę. Płucze i kroje na kawałki. Cebule kroję w pióra. Mięso myje i kroję w plastry ok. 1-1,5 cm ,posypuję przyprawą do karkówki i obsmażam przez minutę z każdej strony.
Resztę składników mieszam z 8 łyżkami wody. Mięso naczyniu w naczyniu żaroodpornym, posypuję grzybami i cebulą. Zalewam marynatą. Piekę pod przykryciem ok. 60 minut (180-200 stopni).