Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest bardzo mięciutkie a w połączeniu z marynatą smakuję wyśmienicie :)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424877
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336949
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424877
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336949
Składniki
Grzyby moczę. Płucze i kroje na kawałki. Cebule kroję w pióra. Mięso myje i kroję w plastry ok. 1-1,5 cm ,posypuję przyprawą do karkówki i obsmażam przez minutę z każdej strony.
Resztę składników mieszam z 8 łyżkami wody. Mięso naczyniu w naczyniu żaroodpornym, posypuję grzybami i cebulą. Zalewam marynatą. Piekę pod przykryciem ok. 60 minut (180-200 stopni).