Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest bardzo mięciutkie a w połączeniu z marynatą smakuję wyśmienicie :)
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13270
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2602
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10739
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 320
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8308
Smaczny obiad z kaszy gryczanej białej, kapusty białej, pieczarek w sosie kop...
Odsłon: 13270
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2602
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10739
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 320
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8308
Składniki
Grzyby moczę. Płucze i kroje na kawałki. Cebule kroję w pióra. Mięso myje i kroję w plastry ok. 1-1,5 cm ,posypuję przyprawą do karkówki i obsmażam przez minutę z każdej strony.
Resztę składników mieszam z 8 łyżkami wody. Mięso naczyniu w naczyniu żaroodpornym, posypuję grzybami i cebulą. Zalewam marynatą. Piekę pod przykryciem ok. 60 minut (180-200 stopni).