Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1188
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13257
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1151
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1188
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13257
Składniki
Do naczynia żaroodpornego nakroić ziemniaków w plastry. Ułożyć koło nich mięso i posypać posiekaną cebulą.
Wszystko to przyprawiać przyprawami, solą i pieprzem. Obsypać bardzo dokładnie. Piec w 180 st. C przez 60 min. Posypać pietruszką przed podaniem.