Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336551
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3233
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422298
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2313
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336551
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3233
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422298
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2313
Składniki
Cebulę obrać pokroić w kostkę i smażyć na rozgrzanym oleju na słomkowy kolor. Do cebuli dodać pieczarki,posypać połową vegety lub sól i pieprz(co kto lubi)i dusić ok.10 min. Karpia oprawić,oprószyć pozostałą vegetą i nadziać pieczarkami. Włożyć do naczynia żaroodpornego. Piec w rozgrzanym piekarniku 200 stopni 1 godzinę. Najlepiej smakuje na ciepło z pieczonymi ziemniakami.