Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3005
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3005
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 232
Składniki
Cebulę obrać pokroić w kostkę i smażyć na rozgrzanym oleju na słomkowy kolor. Do cebuli dodać pieczarki,posypać połową vegety lub sól i pieprz(co kto lubi)i dusić ok.10 min. Karpia oprawić,oprószyć pozostałą vegetą i nadziać pieczarkami. Włożyć do naczynia żaroodpornego. Piec w rozgrzanym piekarniku 200 stopni 1 godzinę. Najlepiej smakuje na ciepło z pieczonymi ziemniakami.