Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15510
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6763
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15510
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6763
Składniki
Cebulę obrać pokroić w kostkę i smażyć na rozgrzanym oleju na słomkowy kolor. Do cebuli dodać pieczarki,posypać połową vegety lub sól i pieprz(co kto lubi)i dusić ok.10 min. Karpia oprawić,oprószyć pozostałą vegetą i nadziać pieczarkami. Włożyć do naczynia żaroodpornego. Piec w rozgrzanym piekarniku 200 stopni 1 godzinę. Najlepiej smakuje na ciepło z pieczonymi ziemniakami.