Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na Wigilijną kolację
Cebulę obrać pokroić w kostkę i smażyć na rozgrzanym oleju na słomkowy kolor. Do cebuli dodać pieczarki,posypać połową vegety lub sól i pieprz(co kto lubi)i dusić ok.10 min. Karpia oprawić,oprószyć pozostałą vegetą i nadziać pieczarkami. Włożyć do naczynia żaroodpornego. Piec w rozgrzanym piekarniku 200 stopni 1 godzinę. Najlepiej smakuje na ciepło z pieczonymi ziemniakami.
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 2943
Czas na świeże truskawki w sam raz, dlatego dziś smaczne, kruche ciasto z...
Odsłon: 17218
Pyszne kruche ciasto obficie otoczone masą jeżynową jest nieco kwaskowe. Dla...
Odsłon: 1979
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 2943
Czas na świeże truskawki w sam raz, dlatego dziś smaczne, kruche ciasto z...
Odsłon: 17218
Pyszne kruche ciasto obficie otoczone masą jeżynową jest nieco kwaskowe. Dla...
Odsłon: 1979
Składniki
Cebulę obrać pokroić w kostkę i smażyć na rozgrzanym oleju na słomkowy kolor. Do cebuli dodać pieczarki,posypać połową vegety lub sól i pieprz(co kto lubi)i dusić ok.10 min. Karpia oprawić,oprószyć pozostałą vegetą i nadziać pieczarkami. Włożyć do naczynia żaroodpornego. Piec w rozgrzanym piekarniku 200 stopni 1 godzinę. Najlepiej smakuje na ciepło z pieczonymi ziemniakami.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Dania główne
Grillowany ser sorento z winogronami
Dania główne
Drobiowe roladki ( na parze)
Dania główne
Ryż z truskawkami
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 37
Grillowany ser sorento z winogronami
Ser typu włoskiego grillowany w pysznej marynacie. Podajemy go z grillowanymi...
Odsłon: 42