Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na Wigilijną kolację
Pieczone warzywa ( w tym ziemniaki) świetnie smakują jako samodzielne danie l...
Odsłon: 14491
Przepis dnia
Dziś mam dla Was orzeźwiającą propozycję dla miłośników słodkości – pyszny de...
Odsłon: 12109
Pierogi z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśne...
Odsłon: 44
Esencjonalny bulion wołowy podany z naleśnikami to fantastyczny pomysł na dan...
Odsłon: 4204
Dzisiaj proste , szybkie nieskomplikowane krokiety nazwane waflowymi krokieta...
Odsłon: 153
Przepis dnia
Dziś mam dla Was orzeźwiającą propozycję dla miłośników słodkości – pyszny de...
Odsłon: 12109
Pierogi z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśne...
Odsłon: 44
Esencjonalny bulion wołowy podany z naleśnikami to fantastyczny pomysł na dan...
Odsłon: 4204
Dzisiaj proste , szybkie nieskomplikowane krokiety nazwane waflowymi krokieta...
Odsłon: 153
Składniki
Cebulę obrać pokroić w kostkę i smażyć na rozgrzanym oleju na słomkowy kolor. Do cebuli dodać pieczarki,posypać połową vegety lub sól i pieprz(co kto lubi)i dusić ok.10 min. Karpia oprawić,oprószyć pozostałą vegetą i nadziać pieczarkami. Włożyć do naczynia żaroodpornego. Piec w rozgrzanym piekarniku 200 stopni 1 godzinę. Najlepiej smakuje na ciepło z pieczonymi ziemniakami.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kurczak z mozzarellą i koperkiem
Dania główne
Pierogi z mięsem surowym
Dania główne
Karkówka w warzywach
Dania główne
Kotlety z kaszy jęczmiennej
Kurczak z mozzarellą i koperkiem
Soczysty kurczak, ciągnący się ser, aromatyczny koperek i chrupiąca panierka...
Odsłon: 8
Pierogi z mięsem surowym
Pierogi z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśne...
Odsłon: 44