Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczne, lekkie danie. Może być podawane na przyjęciach.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Składniki
Przyprawę kebab-gyros mieszam z kilkoma łyżkami oleju. Pierś tnę na paski i mieszam z olejem i przyprawą. Tak zamarynowaną pierś trzymam w lodówce na 24 godziny przed smażeniem. Smażę na oleju. Pokrojoną drobno kapustę pekińską łączę z pomidorem, ogórkiem, papryką i cebulą, które kroję również w drobną kostkę. Lekko solę i pieprzę. Sos: jogurt łączę z majonezem, ketchupem i ostrą papryką, którą daję do smaku. Należy pamiętać żeby sos połączyćna chwilę przed podaniem, gdyż sałatka może podchodzić wodą. Smacznego !