Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kebabczety"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 748
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 748
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Mięso połącz z surowym jajkiem, posiekaną cebulą, natką pietruszki, papryką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
dokładnie wymieszaj na gładką masę, dosypując sól, czarny pieprz oraz przy prawę do kebaba.
Ulep podłużne kotlety i nadziej je na zwilżone patyczki.
Upiecz kebabczety na grillu. Gorące serwuj ze świeżymi warzywami i pieczywem.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 300
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>Źródło: Super TV