Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kebabczety"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7838
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1009
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13594
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7838
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1009
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13594
Składniki
Mięso połącz z surowym jajkiem, posiekaną cebulą, natką pietruszki, papryką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
dokładnie wymieszaj na gładką masę, dosypując sól, czarny pieprz oraz przy prawę do kebaba.
Ulep podłużne kotlety i nadziej je na zwilżone patyczki.
Upiecz kebabczety na grillu. Gorące serwuj ze świeżymi warzywami i pieczywem.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 300
<strong>Agnieszka Rybak z Pruszcza Gdańskiego</strong>Źródło: Super TV