Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2582
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2582
Składniki
Boczek zmielić na drobnym sicie, dodać vegetę, mleko, popieprzyć i wymieszać. Włożyć do wąskiej blaszki, ułożyć jajka tak żeby były zakryte mięsem,wygładzić i wstawić do piekarnika.
Piec w 180 stopniach około godziny. Smacznego :)