Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 966
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 966
Składniki
Mięso na farsz ugotować i zmielić na maszynce do mięsa, osolić, doprawić, podsmażyć na patelni z cebulką. Zetrzeć ziemniaki na tarce, na małych oczkach, odcedzić sok na sitku. Odcedzone ziemniaki osolić i opieprzyć. Odcedzone ziemniaki położyć na rozgrzany tłuszcz i podsmażyć aż zgęstnieje. Podsmażone ziemniaki wyłożyć do miski, dodać mąkę i zagnieść ciasto jak na pierogi.