Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kolacja dla drwala"
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 720
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 720
Składniki
Obierz ziemniaki i marchew. Pokrój warzywa w kostkę, skrop olejem, podpiecz w kwadrans w piekarniku.
Na oleju zeszklij cebulę. Dodaj kiełbasę i boczek pokrojony w kostkę, smaż kilka minut.
Dorzuć ziemniaki z marchewką, pokrojone ogórki, koperek i przyprawy.
Podawaj z jajkiem sadzonym.
Czas: 30 min 1 porcja = 390 kcalŹródło: Kurier TV