Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moj maz jest zachwycony jak mu je podaje
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Składniki
Schab delikatnie rozbic nie za cienko z obu stron posypac vegeta
Pieczarki zetrzec na tartce jarzynowej i podsmarzyc razem z drobno posiekana cebulka dodac odrobine vegety
Marchewke zetrzec na tartce jarzynowej
Schab układamy w naczyniu żaroodpornym wczesniej wysmarowanym olejem. Na scham kładziemy niewielka ilosc wczesniej podsmazonych pieczarek z cebula na to starta marchewkę a na sam wierzch łyzkę majonezu.Zapiekamy pod przykryciem w piekarniku 200 stopni około 40 minut