Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bezmięsne
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16449
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5287
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16449
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5287
Składniki
Kalafior ugotować (jak macie parowar ugotować na parze jest dużo smaczniejszy)
Kotleciki: 9 jaj ugotować na twardo,obrać ze skorupki,zetrzeć na tarce Cebulę i paprykę pokroić w drobną kosteczkę,pieczarki zetrzeć na tarce i wszystko podsmażyć na patelni -gotowe warzywka dodać do wcześniej startych jaj przyprawić do smaku
Dodać jedno surowe jajko i wsypać troszkę bułki tartej Formować kotleciki
Gotowe kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju na złoty kolor podajemy z kalafiorem,którego na końcu polewamy lekko tłuszczem z kotletów Życzę smacznego!!! Do kotletów można także dodać zieloną cebulkę ale nie koniecznie...