Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bezmięsne
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 496
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 112
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 188
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 155
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 496
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 112
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 188
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 155
Składniki
Kalafior ugotować (jak macie parowar ugotować na parze jest dużo smaczniejszy)
Kotleciki: 9 jaj ugotować na twardo,obrać ze skorupki,zetrzeć na tarce Cebulę i paprykę pokroić w drobną kosteczkę,pieczarki zetrzeć na tarce i wszystko podsmażyć na patelni -gotowe warzywka dodać do wcześniej startych jaj przyprawić do smaku
Dodać jedno surowe jajko i wsypać troszkę bułki tartej Formować kotleciki
Gotowe kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju na złoty kolor podajemy z kalafiorem,którego na końcu polewamy lekko tłuszczem z kotletów Życzę smacznego!!! Do kotletów można także dodać zieloną cebulkę ale nie koniecznie...