Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bezmięsne
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 291
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 117
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 800
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 925
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 291
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 117
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 800
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 925
Składniki
Kalafior ugotować (jak macie parowar ugotować na parze jest dużo smaczniejszy)
Kotleciki: 9 jaj ugotować na twardo,obrać ze skorupki,zetrzeć na tarce Cebulę i paprykę pokroić w drobną kosteczkę,pieczarki zetrzeć na tarce i wszystko podsmażyć na patelni -gotowe warzywka dodać do wcześniej startych jaj przyprawić do smaku
Dodać jedno surowe jajko i wsypać troszkę bułki tartej Formować kotleciki
Gotowe kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju na złoty kolor podajemy z kalafiorem,którego na końcu polewamy lekko tłuszczem z kotletów Życzę smacznego!!! Do kotletów można także dodać zieloną cebulkę ale nie koniecznie...