Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i nie da się zepsuć.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8003
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 346
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3446
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8003
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 346
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3446
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Składniki
Pierś pokroić w drobną kostkę lub zemleć za pomocą maszynki do mięsa. Ser potrzeć na tarce o dużych oczkach. Paprykę razem z cebulą i czosnkiem, pokroić i zeszklic na oleju. Wbić jajko i dosypać mąki.
Wszystkie składniki wrzucić do dużego naczynia, wymieszać aż powstanie jednolita masa. Z powstałej masy formować małe placuszki wg uznania.
Na rozgrzanym oleju smażyć placuszki. ok 10-15 minut.