Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste i nie da się zepsuć.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 834
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1032
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2071
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 834
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1032
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2071
Składniki
Pierś pokroić w drobną kostkę lub zemleć za pomocą maszynki do mięsa. Ser potrzeć na tarce o dużych oczkach. Paprykę razem z cebulą i czosnkiem, pokroić i zeszklic na oleju. Wbić jajko i dosypać mąki.
Wszystkie składniki wrzucić do dużego naczynia, wymieszać aż powstanie jednolita masa. Z powstałej masy formować małe placuszki wg uznania.
Na rozgrzanym oleju smażyć placuszki. ok 10-15 minut.