Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne (ulubione mięsko moich dzieci)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8554
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3020
Polecam.
Odsłon: 1799
Polecam.
Odsłon: 513
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8554
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3020
Polecam.
Odsłon: 1799
Polecam.
Odsłon: 513
Składniki
Filety pokroić w kostkę,pieczarki odcedzić na sitku,połączyć z mięsem
Jajka wymieszać z mąka,solą pieprzem i majonezem,tak zeby powstało niezbyt gęste ciasto (ja to robie blenderem).Wymieszać z miesem i pieczarkami,odstawić na 2godz.do lodówki.Smażyć na patelni tak jak placki ziemniaczane(nakładać łyżka)