Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne (ulubione mięsko moich dzieci)
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 214
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 214
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 47
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3304
Składniki
Filety pokroić w kostkę,pieczarki odcedzić na sitku,połączyć z mięsem
Jajka wymieszać z mąka,solą pieprzem i majonezem,tak zeby powstało niezbyt gęste ciasto (ja to robie blenderem).Wymieszać z miesem i pieczarkami,odstawić na 2godz.do lodówki.Smażyć na patelni tak jak placki ziemniaczane(nakładać łyżka)