Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne (ulubione mięsko moich dzieci)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Filety pokroić w kostkę,pieczarki odcedzić na sitku,połączyć z mięsem
Jajka wymieszać z mąka,solą pieprzem i majonezem,tak zeby powstało niezbyt gęste ciasto (ja to robie blenderem).Wymieszać z miesem i pieczarkami,odstawić na 2godz.do lodówki.Smażyć na patelni tak jak placki ziemniaczane(nakładać łyżka)