Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jak z restauracji a zrobione w domu:)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 302
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Kotlety schabowe przygotować jak zwykle(w panierce:mąka,jajko,bułka tarta)i usmażyć.
Cebule pokroić na piórka i podsmażyć.
Paprykę i pieczarki pokroić w paseczki i dodac do cebuli.Podsmażyć al dente.Przyprawic do smaku.
Nałożyć warzywa na kotlety i posypać startym żółtym serem.
Zapiekać w piekarniku do roztopienia sera.
Podawać z frytkami lub ziemniakami,
Smacznego:)