Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 95
Dodano: 15.03.2010
Odsłon: 27690
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Kotlety schabowe przygotować jak zwykle(w panierce:mąka,jajko,bułka tarta)i usmażyć.
Cebule pokroić na piórka i podsmażyć.
Paprykę i pieczarki pokroić w paseczki i dodac do cebuli.Podsmażyć al dente.Przyprawic do smaku.
Nałożyć warzywa na kotlety i posypać startym żółtym serem.
Zapiekać w piekarniku do roztopienia sera.
Podawać z frytkami lub ziemniakami,
Smacznego:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

alex80 17 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Ja zapiekałam sam ser z ketchupem,lub pieczarki+ketchup,dobra jest również parzona,drobno .siekana cebula np.z ketchupkiem.Mniam10 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 16 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Fajny pomysł na urozmaicenie obiadowych kotletów14 Kto głosował? | Odpowiedz