Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone kotlety z warzywami
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1119
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1127
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13140
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1119
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1127
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13140
Składniki
Pieczone kotlety jagnięce w indyjskim stylu 5 dużych kotletów jagnięcych 1 pokrojona cebula 1 pokrojona papryka marynowane w: 1 łyżce tandoori masali 1 łyżce oliwy z oliwek 1/2 łyżeczce kurkumy 1/2 łyżeczce chilli 1/2 łyżeczce kolendry 1/2 łyżeczce kuminu 1 łyżeczce papryki 1 łyżce passaty Podsmażamy kotlety z dwóch stron, umieszczamy w żaroodpornym naczyniu, przykrywamy i pieczemy w rozgrzanym piekarniku na gazie 6 przez 40-45 minut.