Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe kotlety mielone z mięsa wieprzowego
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Bułkę namoczyć w wodzie i odstawić na chwilę. Do osobnej miski dać mięso, odciśniętą bułkę, surowe jajko i startą na drobnych oczkach cebulę. Dodać przyprawy według uznania i wymieszać. Gotową masę formować w kulki o obtoczyć w bułce tartej. Piec na oleju z obu stron do zarumienienia. Życzę smacznego :)