Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe kotlety mielone z mięsa wieprzowego
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2617
Składniki
Bułkę namoczyć w wodzie i odstawić na chwilę. Do osobnej miski dać mięso, odciśniętą bułkę, surowe jajko i startą na drobnych oczkach cebulę. Dodać przyprawy według uznania i wymieszać. Gotową masę formować w kulki o obtoczyć w bułce tartej. Piec na oleju z obu stron do zarumienienia. Życzę smacznego :)