Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 106
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5246
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2343
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6948
Polecam.
Odsłon: 106
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5246
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2343
Składniki
Czerstwą bułkę namoczyć w szklance wody. Kiedy się namoczy odsączyć, przełożyć do miski i dodać mięso mielone, jajko. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić solą z pieprzem i jeszcze raz wymieszać.
Rozgrzać olej na patelni. Mięso formować w średniej wielkości kulki i układać na patelni. Smażyć około 20minut na średnim ogniu.