Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
kalafiora gotujemy w dobrze osolonej wodzie.
żółty ser trzemy na małych oczkach i dodajemy 3 sórowe jajka mieszmay.
ugotowanego kalafiora gnieciemy tłuuczkiem do ziemniaków z oczkami na gładka mase. Gdy to zrobimy dodajemy ser z jajkiem i bułke tarta, bułki trzeba sporo poniewaz musi nam wyjsc masa która sie nie rozwala.
z przygotowanej masy formujemy kotlety. pieczemy na wolnym ogniu. ŻYCZE SMACZNEGO