Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotlety z mintaja"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 681
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1271
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 681
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1381
Składniki
Czosnek przeciśnij przez praskę i wymieszaj z majonezem. Dopraw solą i pieprzem. Ryby oczyść, pokrój w drobniutką kostkę i przełóż do miski.
Dodaj posiekaną pietruszkę, ugotowane starte ziemniaki, parmezan i jajka. Mieszankę dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku solą i uformuj kotleciki. Smaż na rozgrzanym oleju po 7 minut z każdej strony.Źródło: Na żywo