Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotlety z mintaja"
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 986
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13583
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 986
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13583
Składniki
Czosnek przeciśnij przez praskę i wymieszaj z majonezem. Dopraw solą i pieprzem. Ryby oczyść, pokrój w drobniutką kostkę i przełóż do miski.
Dodaj posiekaną pietruszkę, ugotowane starte ziemniaki, parmezan i jajka. Mieszankę dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku solą i uformuj kotleciki. Smaż na rozgrzanym oleju po 7 minut z każdej strony.Źródło: Na żywo